Solutii de racire industriala

De ce este Breezair o solutie inteligenta de racire a aerului

Natura, in imensa ei intelepciune, ne pune la dispozitie o solutie geniala, pe cat de simpla tot atat de eficienta – racirea aerului pe baza evaporarii apei. Tehnologia nou aparuta pe piata romaneasca, desi folosita cu un urias succes de cativa ani in lume, este preponderent folosita in spatiile industriale. Solutia de racire Breezair, dezvoltata de compania australiana Seeley International este importata exclusiv in Romania de WEST AIR GRUP.  Solutia de racire a aerului pe care o propune BREEZAIR este una incredibil de simpla, bazata pe un fenomen natural: apa se evapora prin preluare de caldura de la aer. Breezair reuseste sa raceasca aerul fara sa foloseasca freonul ca agent frigorific (deci fara compresoare!) ci folosind principiul natural de racire a aerului prin evaporarea apei!

Breezair este o solutie care poate fi abordata intr-o multitudine de aplicatii, fiind solutia ideala de scadere a temperaturii in spatii de dimensiuni mari si foarte mari, intalnite mai ales in zona industriala. Cu toate astea, exista multe aplicatii atat comerciale cat si rezidentiale ale acestui sistem, despre care veti gasi informatii complete pe website-ul dedicat acestei solutii.
In general, Breezair s-a dovedit a fi remarcabil in urmatoarele situatii:
Oriunde sistemul conventional tip aer conditionat este o solutie tehnica eficienta, dar scumpa sau genereaza consumuri energetice mari;
Oriunde sistemul conventional tip aer conditionat NU este o solutie eficienta.

termometru Solutii de racire industrialahala industriala Solutii de racire industriala

Te confrunti cu temperaturi ridicate?

Afla ce inseamna o racire inteligenta!

Cu costuri minime!

20140508 130944 Medium Solutii de racire industriala20140508 130944 Medium Solutii de racire industriala

Racirea inteligenta a halelor industriale

consum energetic de 5 ori mai mic
fata de instalatiile conventionale

fara agenti frigorifici .... fara compresor

20140603 125306 e1466586472601 Solutii de racire industriala20140603 125306 e1466586472601 Solutii de racire industriala

Racirea inteligenta a halelor industriale

creste eficienta energetica a cladirii

costuri de utilizare si mentenanta minime

DSCN1308 e1466609419669 Solutii de racire industriala

Racirea inteligenta a halelor industriale

Foloseste aport de aer proaspat 100%

Un aer curat si sanatos!

Unde se aplica

Industria auto si automotive, Industria textila, Industria tipografica, Spatii comerciale, supermarket-uri, Service auto, showroom-uri, garaje, Restaurante, cluburi, cantine, Industria alimentara, Piete agroalimentare , Saloane de evenimente, Industria maselor plastice, Industria metalurgica, Spalatorii/curatatorii, Brutarii, patiserii, fabrici de paine, Sere, Ferme zootehnice/ Ferme de pasari, Sali de fitness/ Sali de sport, Bazine de inot/ Piscine, Cinematografe/ Sali de teatru/ Sali de concert, Locuri de joaca/ Locuri de agrement, Pavilioane expozitionale, Racire in aer liber, foisoare, parcuri, Depozite logistice, Bucatarii profesionale/ Aer de compensare, sunt doar cateva din domeniile in care Breezair poate fi o alegere excelenta.

Mai multe informatii despre Breezair?

Vizitati website-ul dedicat acestei aplicatii.

Rezultatele de exceptie pe care le-am obtinut aplicand aceasta solutie ne-au determinat sa ii dedicam un website unde puteti gasi informatii complete despre cum functioneaza, unde se aplica, studii de caz, testimoniale ale beneficiarilor acestei solutii, comparatia cu sistemele conventionale de racire si multe alte informatii.

AFLA MAI MULT

breezair industrial cooling 300x175 Solutii de racire industriala